+36 70 512 9885 info@poortaker.hu

Iratmegsemmisítés garanciával, nyilatkozattal.

Ön sem szeretné, ha iratainak adattartalma illetéktelen kezekbe kerülne?

Nyomasztja a felgyülemlett iratanyag, ami már selejtezésre került?

Nem tudja, hogy mit kezdjen a selejt irattal?

Sok helyen tapasztaltuk, hogy az összegyűlt, irat, (néhol hegyekben áll), micsoda gondot okoz. Minél nagyobb a mennyiség, annál nagyobb a kihívás, az iratok kezelésével kapcsolatban. A sok irat általában párosul a kevés hellyel és minél kevesebb a hely, annál nehezebb rendet tartani.

Hiába a szelektív hulladékgyűjtés az nem megoldás sem cégeknek, sem költségvetési szerveknek, sem magánszemélyeknek, a dokumentumok biztonságos megsemmisítésére, mert az adatok illetéktelen kezekbe kerülhetnek, ami visszaélésekre adhat lehetőséget. Az iratmegsemmisítés egyre több cég életében jelent fontos és megoldandó kihívást.

iratmegsemmisítés

Iratmegsemmisítés felelősségvállalási nyilatkozattal

Bízza ránk, a kiselejtezett, lejárt őrzési idejű, vagy aktualitását vesztett, de értékes, bizalmas adatokat tartalmazó iratainak elszállítását, megsemmisítését.

Az irataikat az adattartalom megsemmisítése céljából átvesszük. A telephelyünkre történő beszállítás történhet Önök által, egy előre egyeztetett időpontban, vagy saját, zárt járműveinkkel. Az átvett anyag harmadik fél kezébe nem jut. A megsemmisítés zárt rendszerben történik, az iratanyag tartalmi vizsgálat nélkül kerül reprodukálhatatlan formába.

A darálást SCHLEICHER 16,50 S típusú iratmegsemmisítő gépen végezzük, a 1995. évi LXVI. törvény, 98/1995.(VIII.24) Korm. rendelet, 2009. évi CLV. törvény, 2011. évi CXII. törvény, 2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről – figyelembe vételével.

A darálék megfelel a DIN 66399 szabvány P-4 biztonsági fokozatának. Ez a biztonsági szint Javasolt pl. különösen érzékeny és bizalmas adatokat tartalmazó adathordozókhoz. Az anyag részecskefelülete= 160 mm2 és szabályos kisebb darabokhoz: Szalagszélesség = 6 mm a csíkhossz nincs korlátozva (pl. 4 x 40 mm-es kisebb darabok is).

Az iratmegsemmisítés garanciával történik. A megsemmisítésről felelősségvállalási nyilatkozatott állítunk ki.

Munkánk eredményeként Ön nyugodtan hátra dőlhet, nem kell aggódnia azon, hogy az irataiban fellelhető adatokkal bárki is visszaéljen. A darálék sem kerül szemétbe, hanem bekerül a papíripari kőrforgásba és a gyártási folyamat részeként, újból papíripari termék készül belőle.

Az elszállított iratok nem fogják többet nyomasztani, az irattár átláthatóbb lesz és marad hely a frissen keletkezett iratok elhelyezésére.

Az iratmegsemmisítés zárt rendszerben zajlik, az iratanyag tartalmi vizsgálat nélkül, közvetlenül feldolgozásra, majd újra hasznosításra kerül, harmadik személy kezébe nem jut.

Tekintse meg referenciáinkat, kérjen ingyenes tájékoztatót illetve lépjen velünk kapcsolatba ha bármilyen kérdése felmerül az iratmegsemmisítéssel kapcsolatban.

Ha érdeklődik szolgáltatásaink iránt.

Poór-Ta-Ker Kft.

Telefon: 06-70-512-9885
Email: info@poortaker.hu
Székhely: 1029 Budapest, Nagyrét u. 12.
Telephely: 1214 Budapest, Orion u. 14.
Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-462799
Adószám: 12069299-2-41

Lépjen velünk kapcsolatba, kérjen kötelezettség mentes ajánlatot.

T

Á

R

O

L

Poór-Ta-Ker

Ha fontos a rendezett irattár

ingyenes-szakmai-konzultacio

You have Successfully Subscribed!